Osallistu neuvottelupäiville

 


Matkanjärjestäjämme laskuttaa osallistumisesi antamillasi tiedoilla. 

Maksu- ja peruutusehdot (klikkaa tästä)

Ilmoittautumisen jälkeen laskutetaan varausmaksu 500,00 €
Maksamalla laskun vahvistat osallistumisesi tapahtumaan.

Loppulasku osallistumisesta erääntyy 15.8.2023.

Mikäli peruutat osallistumisesi ennen laskun eräpäivää (15.8.2023), veloitamme varausmaksun (500,00 €). Laskun eräpäivän jälkeen peruutuskulut ovat 100% laskun summasta.

  • Osallistujan tiedot
  • Laskutustiedot

Erityistoiveet ja osallistumiset


Please wait...

LaskutustiedotPlease wait...

Saapuminen Kakolaan

AUTOLLA

Kakolankatu nousee Port Arthurin kaupunginosasta Sofiankadulta ylös Kakolanmäelle. Punatiilinen hotelli näkyy ylhäällä mäellä.

Pysäköinti: 25 pysäköintipaikkaa hotellin edessä (muurien ulkopuolella). Lisäksi 39 pysäköintipaikkaa  hotellin muurien sisäpuolella. 

Pysäköintihinta: 2 €/tunti tai 10 € vuorokausi. Maksu suoritetaan vastaanottoon. Muurien sisäpuolella pysäköinnin voi maksaa myös Easyparkilla tai Parkmanilla. 

Kaupungin tienvarsipysäköinti Port Arthurissa (maksuton, saatavuuden mukaan).

Sähköautoille on 2 parkkipaikkaa, varaathan latauspaikan etukäteen. Sähköautojen pysäköintihinta 25€ vuorokausi. Sähköpaikan latausteho 11kw ja liitin type 2.

JUNALLA

Turun rautatieasemalta on 1,3 km hotellille. Taksin lisäksi asemalta voi myös kävellä hotellille tunnelmallisen Portsan puutalokorttelin läpi. Ylitä Ratapihankatu ja lähde oikealle. Kävele suoraan eteenpäin Ratapolku- ja Ratakatua pitkin aina Heikkilänkadulle asti. Jatka sitä suoraan Sofiankadulle. Käänny oikealle, seuraava katu vasemmalle on Kakolankatu. Nouse katua ylös ja portaita pitkin hotellin portille.

BUSSILLA

Linja nro 1 (lentoasema–keskusta–satama) keskustasta sataman suuntaan (pysäkki nro 49 Kakola) pysähtyy funikulaarin eteen. Ylhäällä mäellä punatiilinen hotelli näkyy oikealla. Kävele harmaan graniittilinnan päätyyn ja jatka suoraan Lohrmanninaukion ja Kivimäenpuiston läpi alas rinnettä hotellin portille.

SATAMASTA

N. 2 km Linnankatua, käänny vasemmalle Sairaanhuoneenkadulle, kulje 350 m ja käänny (ensimmäinen risteys) vasemmalle Sofiankadulle. Käänny jälleen ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle Kakolankadulle 250m jälkeen. Punatiilinen hotelli näkyy ylhäällä mäellä.

LENTÄEN

Turun lentoasemalta on hotellille 10 km. Taksin lisäksi myös bussi nro 1 tulee lentoasemalta suoraan Kakolanmäen juurelle.

FUNIKULAARILLA

Hotel Kakola on n. 300m Funikulaarin yläasemalta keskustan suuntaan (Funikulaarista tullessa oikealle).
Funikulaarilla matkustaminen on maksutonta. Funikulaari on avoinna arkisin 04.30–01.00 sekä viikonloppuisin 5.00–24.00.

client-GoldenSunGolf.png
Virallinen matkanjärjestäjä Golden SG Oy. 
Puh. 02-845 7500